Piss möte

Ja du jag vet inte var jag ska börja riktigt..

Hade ett möte idag med biståndshandläggare för handikappade angående hur jag ska klara min vardag med min operation och Jonathan...
Hittils har min bror hjälpt mig med skjutsning,bärning och vardagen helt enkelt så vi hade planerat ut att jag under mina omständigheter skulle kunna få honom anställd för att hjälpa mig med Jona och allt av kommunen,men oj va fel vi hade.
Trots att de är de enda rätta i vårt fall så kunde hon inte lova någonting utan skulle prata med sin chef...

Fy va jag avskyr myndighets personal,allt från försäkringskassan till bistånd,helt sjukt hur deras system fungerar...

Jo förstår ni bara för att jag & Danne bor ihop så tycker dom att han ska stanna hemma ifrån jobbet (ta ut pappaledighet) och ta hand om både mig & jona plus städning,matlagning,tvättning och allt annat i vardagen.Vilket självklart låter rimligt om han mådde bra och fick en ordentlig pappaledighets inkomst,men nu är de såbra upplagt att Danne får bara 180 kr om DAGEN vilket är minimum belopp eftersom han varit med mig på sjukhuset och inte jobbat pga sin psykiska hälsa och moraliska stöd till mig + hjälp med Jona...Detta kommer i sin tur göra att vi inte har råd att leva och kommer bli soc fall,vilket dom tyckte verkade mkt bätttre än att anställa Alex som kan hjälpa mig...Kan ni fatta??????!!!!!!??????

Skulle vara tacksam om någon kunde lite om regler och vill hjälpa till så att de löser sig för oss,tänker på Jonathans bästa och att han inte ska behöva ta in mer människor i sitt liv just nu eftersom han redan har fler ställen och familjemedlemmar som tar hand om honom (mer än vad vilken annan vanlig bebis i hans ålder har!!!!)

Nu ska ja sova och be för att ta dom tar sitt sinne i fånga när dom bestämmer vad dom vill ge mig för svar...kram på er,kommentera gärna!!hjälp!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Vi har hjälp med Anna ibland. hon har ju downs syndrom. så hon har Ida som avlösare som det heter. Men jag vet inte så mycket mer om det, men ska försöka kolla med min mor lite senare. Hoppas det löser sig gumman! <3

2010-03-02 @ 18:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0