Onödigt viktigt möte???

Idag vaknade Jona halv åtta.
Vi har klagat över att han inte sover i sin egen spjäll säng men imorse var de tur att han inte gjorde de eftersom Danne hade gått till jobbet & jag inte kan bära!!

Jona har lärt sig att klättra ner från sängen så då fick han göra de,sen gick vi till soffan med hjälp av en hand!!Min duktiga pojke!

Han gör framsteg varje dag nu & jag är så otroligt glad att jag lever & får uppleva dom!!(samtidigt som de känns fruktansvärt i hjärtat när han trött efter att ha gått sträcker sig för att få komma upp i mammas famn & ja inte kan göra mer än att låta honom fortsätta gå eller sätta honom i vagnen!!)Det känns hela tiden som att man inte är tillräcklig,INTE är en BRA mamma!!De är en jätte jobbig känsla & allt pga en arm

Idag åkte ja,Jona & min mamma in till sjukhuset för att gå på ett möte med operations läkaren.Mamma & ja hade tusen frågor och vi var super ivriga inför mötet.Mötet tog en kvart & vi hade ännu mer frågor när vi gick än när vi kom.Fick inte svar på ett smack,då läkaren svarade på våra frågor att han inte vet & att en ny röntgen behöver göras!! Helt onödigt att sitta i bil kö i fyrti minuter för att höra de!!De kunde han ringt & sagt.Läkare som får så bra betalt kanske borde kunna lite mer än så.

Jaja nu skulle han ringa imorgon och berätta om de blir en ny röntgen,så som ni förstår så vet ja inte ett smack just nu,d e d bästa med den här sjukdomen och operationen.Men man får bara vara tacksam för varje dag man får här på jorden & leva så att man vet var man hamnar!!

Både ja & Danne är super trötta idag,så de blir inge serier utan direkt i säng!!Kram på er!!

ps.imorgon lovar ja att ja ska försöka lägga in lite bilder,de har blivit dåligt med de på ett tag nu!!

Tuff helg!!

Fick komma hem fån sjukhuset i fredags efter fin besök av min kära moster & min vän Hannah!!
Det var super roligt att hon kom & hälsade på mig på sjukhuset & vi fick tid att prata med varandra & umgås.
Vi har inte träffat varandra på ett bra tag men vi är fortfarande väldigt goda vänner,de har bara inte blivit av & nu när tiden stannar upp som den gör på sjukhus så var de ett perfekt tillfälle att få tillbaka vänskapen lite granna!!För man ska ta hand om sina vänner & aldrig ta dom för givet!!

Fredag när ja äntligen fick komma hem efter att läkaren tillslut kom,så skjutsade min bror Sebbe mig hem.
Det är alltid en sån underbar känsla att få komma HEM när man varit på sjukhuset ett par dagar,man uppskatar det alltid så mkt mer!!

Mamma & Janne var på en välbehövd semester & jag med min tajming förstörde två dagar av dom genom att oroa henne.Men ja förstår min moder & skulle också reagera som hon om de skulle vara Jonathan.
En mammas kärlek har inga gränser!!

Lördagen var livlig & eftersom Danne jobbade natt på fredag så kom Marcus & Anna och sov hos oss hela helgen,för att hjälpa till med Jona.

Helgen har varit extremt tuff,då ja har gråtit mkt på grund av smärtan & framför allt min pastors dotter Linns bortgång!!!
Det känns som om ingenting är som förr & det är en del som saknas i kyrkan.Linn var en underbar vän,cell ledare,syster,fru,dotter och en riktigt bra förebild & guds kvinna!!Hon hade långt ifrån fått uppleva allt hon ville uppleva & göra allt hon ville göra,men Gud hade en annan plan för henne.
Känns så orättvist att hon är borta!!!Hon han ju bara bli ynka 25 år
Men samtidigt får man glädjas att hennes lidande är slut & att hon äntligen får vila ifred hos Herren,fri från sin sjukdom!!

Linn vi kommer alltid att minnas dig med ditt vackra leende & du kommer alltid vara en del av vår församling och i våra hjärtan nu & för alltid!!

Från församlingen till Linn Fenerström

Vi fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i vårt liv
I varje andetag
Du togs bort från oss
Alldeles för tidigt
Vi fick låna en ängel
För en stund!!


Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel


R.I.P 2010-08-26


Lätt uttråkad

Precis som rubriken leder känner jag mig idag.
Igår hade ja besök av mina älsklings grabbar,men tiden går fort när man har kul & rätt som de va var besöks tiden över.Nu sitter ja här och ska äta crepes & väntar på smärtläkare & ortoped,vilket an aldrig vet när dom kommer men förhoppningsvis idag.
Min moster Marie är på väg in för att göra mig sällskap en stund,så man får lite annat att tänka på.Jag har pumpat i mig oxinorm mot smärtan vilket gör en lite grogig och snurrig på samma gång.

Sitter & äter skink repes som ja specialt beställt eftersom maten på fängelsen är bättre än här.
Förstår inte hur dom tänkte då??
Förtjänar inte sjuka människor bättre mat än kriminälla,då är d nå fel!!!
Hur ska sjuka människor bli friska har dom tänkt när maten dom får inte ens är ätbar,till och med barnmat smakar bättre.Hoppas ja får komma hem idag till min familj!!kramar

Tillbaka med bloggen = Tillbaka till sjukhuset

Vaknade tidigt i Tisdags med extremt mycke värre smärta än på länge,en smärta som ja inte kände till på ett nytt ställe.Den här smärtan var obehaglig och fick mig direkt att börja gråta.
Danne frågade om han skulle vara hemma ifrån jobbet och hjälpa mig med Jona och utan att tveka en sekund svarade jag ja!!
Tyvärr hade Danne inte numret till sin chef så han fick åka till jobbet för att tala om hur läget var,medans ringde jag Tess eftersom hon sagt att hon var ledig just denna dag och EN ÄNGEL som hon är kom hon i racketfart och vi tog oss in till akuten.Ringde min kontaktsköterska som i sin tur ringde och förvarnade akuten om en Mr röntgen.
Men när ja kom in så blev ja inlagd på avdelning p14,dom ville inte släppa hem mig förns dom visste var de var och varför ja hade ont!Nu har ja legat inne 2 nätter med idag och längtar redan hem!!Trodde att sjukhus tiden var över nu och hade vant mig vid att vara hemma,men man ska inte ta något förgivet!!!!!!!!

Idag fick jag min lilla familj på besök & de väckte självlart minnen för oss alla,men man får tänka posetivt vi har ju gått igenom så mkt att de känns som om ingenting kan slå oss nu!!!

RSS 2.0