dagarna går....

Det var ett bra tag sen jag skrev här...har varit på akuten eftersom febern inte gick över och det visade sig att de fortfarande är ett virus och antibiotika biter inte,febern har hållt i sig men jag har blivit mer och mer van...

På akuten gjorde dom en röntgen och sa att dom hittade något i vänster lunga där jag är opererad på 1-1 1/2 cm,som dom som vanligt inte an säga vad det är än.Dom hoppas på att de ska försvinna på n vecka och att de då kn vara av att jag hostar så mkt,men de klart man blir orolig...orkar verkligen inte börja om allt igen!!!

Jag gav mig inte utan försökte ställa alla frågor jag kunde om vad de kunde vara om de inte går bort(förbereda mig för de värsta) men hon sa bara att ja inte ska ta ut något i förskott och hon tror inte de är en tumör i varjefall!!!

Så nu är det bara att åter igen förtrösta på herren och lägga allt i hans händer.Annars har jag haft fullt upp med Jonathan så klart och Alex som nu är anställd har hjälpt mig åtta timmar i veckan så de funkar =)

Igår kväll var Jonathan hos min mamma för ja var på reunion med min klass från 6-9,södermalmkyrkans skola...de var verkligen super lyckad.Vi var på el vapiano och åt och dom flesta kunde komma,till och med Emelie som nu ÄNTLIGEN är hemma!!!välkommen hem älsklng!!!

Det vr super kul vi var där fyra åt och drack,stannade till halv tolv.Hel lyckad kväll verkligen.Trots att det var mer än sex år sen vi alla var samlade var det lika naturligt som om de var igår...Så nära kontakt verkligen!!!Synd bara att inte ALLA kunde komma!! Vi ska ordna en till nu i sommar och jag längtar redan...Kram på er


vi <3Super rooligt!!!

vårdcentralen

Vaknade med ingen ork att ens gå upp ur sängen,somnade om trots att jag skulle möta mamma och frida i farsta,vaknade halv tolv fortfarande inte utsövd.

In till badrummet och fram med termometern,den visade 38,8.Att de aldrig ska ta slut,att man alrig bara kan få vara...

Ringde till min kontaktsköterska och frågade vad ja skulle göra,men som vanligt så svarar dom inte utan man får spela in ett meddelande och hoppas att någon ringer upp..

Började må sämre så ringde till akuten,dom hänvisade till vårdcentralen.
Hjärtat började bulta och ja kände en extrem rädsla,vill inte alls dit,har inge som helst förtroende på dom efter min resa.Dom har redan fel diagnoserat mig flera ggn,så ja valde tillslut att åka till farstas vc i hopp om att dom är lite mer kunniga..

Kom dit vid ett tiden med mamma och Jonathan.Jona lekte runt och kröp!!!! han har de mest konstigaste sättet att krypa med bara ett ben och rumpan,men fram kommer han i varje fall...kan ladda upp en video sen på d,så sööt...

I varjefall väntade där till kvart över fyra sen skickades ja till labb för att ta blodprov,Tess var med som stöd och de gick bra..Har samma virus som jona,men de ska mitt immunförsvar kunna ta själv nu!!Så imorgon ska ja vara bra har ja betsämt...

ska sova nu så ja kan krya på mig....

hjälp??

Tiden bara går och går och varje dag är ett himla trix och fix för att greja vardagen.Inge svar om anställning om  Alexander än,men dom har äntligen fattat att de är de som borde hända!!Han var på intervju imorse och de gick jätte bra,men d är inte hon som bestämmer om de beviljas så klart(hur många som helst inblandade för att göra de så krångligt som möjligt)

Mötet i fredags gick mkt bättre än förväntat och dom insåg att vi är bra föräldrar som bara vill ha hjälp,att de ska behöva gå så långt är helt sjukt.Nu får vi vänta med media och ge dom en chans för att göra det ända rätta i det här fallet,men tar d allt för lång tid så får d nog bli media ändå..=s..

Helgen har varit tuff och söndag natt fick vi spendera på akuten eftersom Jona hade svårt att andas av sin förkylning.Åkte in vid halv två men fick inte hjälp först halv sex...

Nu har jag också blivit förkyld och Daniel lika så,men d är smällen man får ta för att ta hand om vår sjuke son.värre saker finns de ju som vi redan vet...
Jona har varit febrig och haft svårt att andas några dagar men nu börjar d bli bätre och imorgon ska vi gå ut,känns konstigt efter att ha varit instängda i lägenheten hela dagen...tänk att han varit så här liten..(året går så fort,de bara flyger iväg och ändå inte..hehe...)ser ni några likheter?? sååå stoor min lille pluttski är!!


Krig!!!!!!!

Nu har jag haft mötet och får fortfarande ingen hjälp med Jona,så nu är de krig!!

Efter att vi hade mötet i vår lägenhet så ringde biståndshandläggarna till socialen!!!Dom ringde till barnenheten och gjorde en oros anmälan på Jonathan om att han far illa,aldrig hört något sjukare i mitt liv!!!

sen ringde de en tant och sa att hon skulle placera jona i en foster familj fram tills jag mår bättre och kan bära honom.Förstår inte alls hur dom resonerar,allt jag vill är att få hjälp för att kunna vara med min son så mkt som möjligt och då säger dom att dom ska ta honom ifrån mig???

Verkligen bara trampa på dom som redan ligger!!!Tänkte liksom att nu har man varit med om tillräcklig och haft ett jobbigt år men att allt ska bli bra nu och att ja ska få hjälp att knyta starkare band med min son,men nej nu tjaffsar dom som alrig förr..Har spytt och inte alls mått bra den här veckan och imorgon ska jag på återbesök till sjukhuset.

Jona fyllde år igår men eftersom mötet var igår också blev dagen inte riktigt som jag tänkt mig.Blir bättre nästa år,tur att han e så liten...Imorgon sa vi ringa runt och försöka höra lite hur vi kan påverka det som händer just nu för dom kan bara glöma att dom ska få ta Jona.över min döda kropp,ja älskar min son och gör allt för att han ska få stanna där han hör hemma!!!!dagen han fick reda på att jag kom hem från rehab!!


Mamma kärlek,2 dagar efter operation

Lite hit som hatt

Ingenting har löst sig..Nu e d helg så ingen jobbar..D blir bara tuffare och tuffare att inte kunna bära Jona och d känns som att smärtan bara ökar och ökar dag för dag.Jag äter mycket morfin tabletter som ger förstoppning,illamående och dåsighet..Har inte känt av det så mkt förut men nu börjar jag verkligen känna mig hög,men vad väljer man extrem smärta eller hög??

Idag har vi bara tagit d lungt,suttit och kollat på 16 and pregment och myst med lite leksaker i soffan.Sen åkte vi hem till mamma på familjemiddag.Det blev jätte god mat biff a la rydberg med potatis och ägg.Jonathan åt som om han aldrig hade sett mat förut..Han lärde sig att klappa händerna idag vilket e jätte bra inför öppna förskolan =)

Längtar till måndag så jag får hjälp med allt,för vardagen är inte alls lätt just nu,förstår inte hur samhället tänker ibland,blir så sur bara ja tänker på d......


Full rulle

Vaknade på ett underbart humör,trots gårdaagen.
Jona låg och skrattade så man kan ju inget annat än le när man ser de underbara lilla miraklet..
Danne gick upp och gjorde frukost sen var de dags för öppna förskolan...De var super roligt och de bästa av allt är att han är så super trött när han varit där eftersom han håller sig vaken tills vi går därifrån...Tur att man fick hjälp,så att vi kunde ta oss dit överhuvudtaget!!Verkligen att rekommendera för alla mammor,så blir livet lite lättare...=)

Efter öppna förskolan började ja ringa runt och dra i trådar för att få stöd från alla håll angående samtalet igår och de gick otroligt bra till min förvåning.Lillian min kontaktsköterska på karolinska sjukhuset blev så sur när hon fick höra hur dom resonerade att hon bad om numret för att kunna ringa upp själv och fråga vad dom håller på med och bvc skötaren blev minst lika upprörd så nu har dom verkligen fått något att bita i!!!Ska bli kul att se hur dom tänker nu!!

Medans jag hållt på och fixat med papper och samtal fikade jag med moster,mamma och Anahi i farsta.Det var jätte trevligt och sen kom Danne dit en stund också,helt klart en lyckad dag!!!

Känner mig så lycklig som får fortsätta att leva och njuter av varje dag,varje stund som jag får vara med min lilla familj och jag & Danne känner verkligen att vi akn klara av allt tillsammans och att gud har verkligen satt oss på ett test som vi klarat av och har stärkt oss!!!Känns helt fantastiskt!!


Trött kille
Tittut!!


Ja mysande (lekande) med Jona på favorit cafét
Piss möte

Ja du jag vet inte var jag ska börja riktigt..

Hade ett möte idag med biståndshandläggare för handikappade angående hur jag ska klara min vardag med min operation och Jonathan...
Hittils har min bror hjälpt mig med skjutsning,bärning och vardagen helt enkelt så vi hade planerat ut att jag under mina omständigheter skulle kunna få honom anställd för att hjälpa mig med Jona och allt av kommunen,men oj va fel vi hade.
Trots att de är de enda rätta i vårt fall så kunde hon inte lova någonting utan skulle prata med sin chef...

Fy va jag avskyr myndighets personal,allt från försäkringskassan till bistånd,helt sjukt hur deras system fungerar...

Jo förstår ni bara för att jag & Danne bor ihop så tycker dom att han ska stanna hemma ifrån jobbet (ta ut pappaledighet) och ta hand om både mig & jona plus städning,matlagning,tvättning och allt annat i vardagen.Vilket självklart låter rimligt om han mådde bra och fick en ordentlig pappaledighets inkomst,men nu är de såbra upplagt att Danne får bara 180 kr om DAGEN vilket är minimum belopp eftersom han varit med mig på sjukhuset och inte jobbat pga sin psykiska hälsa och moraliska stöd till mig + hjälp med Jona...Detta kommer i sin tur göra att vi inte har råd att leva och kommer bli soc fall,vilket dom tyckte verkade mkt bätttre än att anställa Alex som kan hjälpa mig...Kan ni fatta??????!!!!!!??????

Skulle vara tacksam om någon kunde lite om regler och vill hjälpa till så att de löser sig för oss,tänker på Jonathans bästa och att han inte ska behöva ta in mer människor i sitt liv just nu eftersom han redan har fler ställen och familjemedlemmar som tar hand om honom (mer än vad vilken annan vanlig bebis i hans ålder har!!!!)

Nu ska ja sova och be för att ta dom tar sitt sinne i fånga när dom bestämmer vad dom vill ge mig för svar...kram på er,kommentera gärna!!hjälp!!

RSS 2.0