hjälp??

Tiden bara går och går och varje dag är ett himla trix och fix för att greja vardagen.Inge svar om anställning om  Alexander än,men dom har äntligen fattat att de är de som borde hända!!Han var på intervju imorse och de gick jätte bra,men d är inte hon som bestämmer om de beviljas så klart(hur många som helst inblandade för att göra de så krångligt som möjligt)

Mötet i fredags gick mkt bättre än förväntat och dom insåg att vi är bra föräldrar som bara vill ha hjälp,att de ska behöva gå så långt är helt sjukt.Nu får vi vänta med media och ge dom en chans för att göra det ända rätta i det här fallet,men tar d allt för lång tid så får d nog bli media ändå..=s..

Helgen har varit tuff och söndag natt fick vi spendera på akuten eftersom Jona hade svårt att andas av sin förkylning.Åkte in vid halv två men fick inte hjälp först halv sex...

Nu har jag också blivit förkyld och Daniel lika så,men d är smällen man får ta för att ta hand om vår sjuke son.värre saker finns de ju som vi redan vet...
Jona har varit febrig och haft svårt att andas några dagar men nu börjar d bli bätre och imorgon ska vi gå ut,känns konstigt efter att ha varit instängda i lägenheten hela dagen...tänk att han varit så här liten..(året går så fort,de bara flyger iväg och ändå inte..hehe...)ser ni några likheter?? sååå stoor min lille pluttski är!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0